Novice in dogodki
Za dodajanje v Planinsko knjižico morate biti prijavljeni. Prijavite se lahko s Facebook računom, Twitter računom ali e-mailom.

Postanite mojster planinske fotografije!

Gorski vodnik

Gorski vodnik

Brezplačna mobilna aplikacija Gorski vodnik je namenjena ljubiteljem gora, ki želite povečati svojo varnost.

Prenesi

Zaključek 7. sezone akcije Očistimo naše gore

29. september 2016

V soboto, 8. oktobra se bomo že tradicionalno zbrali na Pokljuki in z zaključnim dogodkom ter seveda čiščenjem zaznamovali konec letošnje planinske sezone.

Zbrali se bomo ob 10.00 na terasi športnega centra Triglav Pokljuka na Rudnem Polju. Opremljeni z biorazgradljivimi vrečkami, rokavicami in majicami Očistimo gore se bomo razdelili v skupine in očistili pokljuško planoto. Za spodbudo in dober zgled bodo z nami čistili tudi člani in mladinci Slovenske biatlonske reprezentance.

Po akciji se bomo ogreli s čajem in toplim obrokom. A nato nas čaka še ena akcija: poskušanje planinskih sladic, ki jih bodo prispevali oskrbniki planinskih koč, ter glasovanje za najboljšo.

Z nami bo tudi Kuža Pazi, ki bo najmlajše učil skrbnega in pazljivega ravnanja v naravi in z naravo, poskrbel pa bo tudi za geolov.

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite na elektronski naslov: ocistimo.gore@triglav.si ali v zasebno sporočilo na naš FB profil. Povabite tudi svoje bližnje in prijatelje!

Veselimo se tega dneva, saj ga bomo preživeli v dobri družbi za dober namen!

Galerija slik