Novice in dogodki
Za dodajanje v Planinsko knjižico morate biti prijavljeni. Prijavite se lahko s Facebook računom, Twitter računom ali e-mailom.

Postanite mojster planinske fotografije!

Nazaj

Zaključek 7. sezone akcije Očistimo naše gore

29. september 2016

V soboto, 8. oktobra se bomo že tradicionalno zbrali na Pokljuki in z zaključnim dogodkom ter seveda čiščenjem zaznamovali konec letošnje planinske sezone.

Zbrali se bomo ob 10.00 na terasi športnega centra Triglav Pokljuka na Rudnem Polju. Opremljeni z biorazgradljivimi vrečkami, rokavicami in majicami Očistimo gore se bomo razdelili v skupine in očistili pokljuško planoto. Za spodbudo in dober zgled bodo z nami čistili tudi člani in mladinci Slovenske biatlonske reprezentance.

Po akciji se bomo ogreli s čajem in toplim obrokom. A nato nas čaka še ena akcija: poskušanje planinskih sladic, ki jih bodo prispevali oskrbniki planinskih koč, ter glasovanje za najboljšo.

Z nami bo tudi Kuža Pazi, ki bo najmlajše učil skrbnega in pazljivega ravnanja v naravi in z naravo, poskrbel pa bo tudi za geolov.

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite na elektronski naslov: ocistimo.gore@triglav.si ali v zasebno sporočilo na naš FB profil. Povabite tudi svoje bližnje in prijatelje!

Veselimo se tega dneva, saj ga bomo preživeli v dobri družbi za dober namen!

Galerija slik